lördag 15 september 2012

På gång!


Tjingeling!

Något som är typiskt mig är att jag håller på med flera saker samtidigt, börjar med något och sen kommer jag på något annat! Då börjar jag med en gång utan att först göra färdigt det första. Inga världsliga problem kanske, så nu är det flera virkningar och en stickning på gång! 


Detta ska bli en tovad väska, men vi får se. Hittade en mönstertidning på loppis med olika tovade projekt. Det svåra är att hitta rätt tjocklek på garn. Provade göra en hatt men men, den blev inte riktigt bra i storleken. Guben min väntar med spänning om han ska få en ny fiskehatt. 


Här ska det bli en kudde. Påminner mig om en riktig mormorskudde ;-)
Det tar väldigt lång tid med "rynket" så det går sakta men säkert framåt. 


Detta är meningen att det ska bli en halsduk! Dessa tre är bara några "projekt" som är på gång.  I stick och virkkorgen ligger flera till som har legat ett längre tag. Men vintern blir väl lång så det är bara att fortsätta ;-)


Har ett tag tittat på en massa olika plåtlampor till köket. Igår köpte jag denna lampa som jag nu går och tittar på. Vet inte riktigt om storleken stämmer till köksbordet. Känns lite liten i förhållande till bordet, men samtidigt gillar jag det! Får fundera lite till! Lampan är väldigt snygg dock.
Går också och funderar på väggen i bakgrunden, ja färgen på väggen är defenetivt dags att byta ut, men vill också ha en tallrikshylla. 


Trevlig helg!

Kram Satu