söndag 29 maj 2011

Änglar!

Grattis till alla mammor på morsdag! Mest till min egen "gamla" mor naturligtvis. Helgen är snart slut, det kanske är skönt med tanke på allt regn. Jag har sytt två nya änglar, den första är ca 65 cm medans den andra är väldigt rund o go och bara ca 20 cm. Den lilla kan man hänga upp om man vill.
Kram Satu!


En liten blomma till alla mammor! ;-)


Kjolen är i linnetyg!

En liten ros i håret!



Klänningen har jag sytt av en gammal linneduk!









söndag 22 maj 2011

Nya armband!

Hej!
Har gjort två nya armband av typen Funky Look!
Den ena går i vitt, svart och grått. På denna har jag satt keramikdelar, vitt snöre och vitt band. Stora lås i silverfärgad metall.






Den andra går i rosa, vitt och silverfärgade delar och lås.  





Kram Satu!

tisdag 17 maj 2011

Funky Look!


Hejsan!
Har gjort ett nytt armband, stilen kallas Funky look!
Stommen består av en läderband som är ca 1 cm brett och 6 mm tjockt, alltså ganska brett. Sen har jag satt på olika dekorationer. Det rosa är mockaband, vitt och svart organsaband och vitt snöre som jag har virat runt. Sen är det olika silverfärgade metalldekorationer. Stort lås i silver är det också.
Vad tycker ni?
Kram Satu!

Ett hjärta!





söndag 15 maj 2011

Armband!

Hejsan!
Hoppas ni alla har haft en härlig helg, hos oss har det arbetats flitigt hemmavid. Eftersom vädret inte skulle bli så fint bestämde vi oss för att stanna hemma denna helgen. Det är ju trots allt alltid mycke som måste göras när man har hus och trädgård. Känner oss riktigt duktiga! Gick ner till källaren och satte mig då jag har en beställning på en särskild ängel som ska ges bort som present. Har även gjort ett armband med svart snöre, silverpärlor, svarta pärlor, två små änglar och några små hjärtan.

Kram Satu

Ängel med glasvingar

Består av sju tunna snören




söndag 8 maj 2011

Nyckelring!

Hejsan
Här har jag gjort en nyckelring till en Mor med barnens namn på,
hänger även en miniängel och ett litet hjärta i ringen.


Jasmin, Peter och Robin

onsdag 4 maj 2011

Smycken!

Hejsan!
Känns som att vintern har kommit tillbaka, men men, då är det ju mysigt att gå ner och pyssla lite grann. Annars känns det som att tiden inte riktigt räcker till att grejsa, mycke annat som pockar på uppmärksamheten. Trädgården, solstolen och husbilen. Med våren är det tom roligt att plocka maskrosor i gräsmattan!! Visar lite smycken som jag har gjort den senaste tiden. Ha det nu riktigt gott, hoppas vädergudarna håller va de har lovat till helgen!
Kram Satu

Armband med två olika kulkedjor och tunnt svart band och några pärlor! 



Här är några till liknande armband

Simon och Samuel!

Lite olika berlocker med änglar,
frågan är vad det ska stå på brickorna!





Lite kulkedjor och svarta band med löpknut!